пʼятницю, 8 лютого 2013 р.

Модуль 11. Рефлексія.

З усього того, чому я навчилася на цьому тренінгу, на мою думку, найефективнішим для навчання моїх учнів буде застосування методу проектів для формування навичок 21 століття. 
  Також у цьому модулі ми остаточно підготували та продемонстрували власні Портфоліо. Достатньо складно було оцінювати демонстрацію робіт інших учасників тренінгу так, щоб це допомогло їм у їх подальшому навчанні. Я з'ясувала переваги публічної демонстрації результатів учнівських проетів, способи керування такою демонстрацією в класі. З усього того, чому я навчилася на цьому тренінгу, на мою думку, найефективнішим для навчання моїх учнів буде впровадження в практику роботи створення Портфоліо вивчення теми для кожного учня та демонстрація результатів роботи.
   Дуже дякуємо тренерам Шевчук Ларисе та Скрипке Анне за тренінг, було цікаво на цих тренінгах, проводилися перерви на каву та невеличкі розминки, для мене це і нові знанння роботи на новому сервісе Веб 2.0 створювати вікі-статі й взагалі знайомство та спілкування з новими людьми.

Немає коментарів:

Дописати коментар